D&O partners

Xerox Partner Print Services, een premium service.

Managed Print Services Xerox Belgie

Toonaangevende bedrijven zijn tegenwoordig op zoek naar het optimaliseren van processen om de efficiëntie van hun teams te verbeteren en, op hun beurt, de kosten te verlagen.

Xerox®’s Managed Print Services (MPS)-aanbod aan zijn partners voorziet in deze behoefte door grote en uitgebreide print- en workflow management oplossingen te bieden die niet alleen de printinfrastructuur effectief beheren, maar ook de overgang naar efficiënte digitale processen vergemakkelijken.

Wat is Xerox Partner Print Services?

Hetis een MPS-programma dat is ontworpen om bedrijven te helpen hun afdrukomgeving effectiever te beheren en te optimaliseren. Het stelt hen in staat hun volledige infrastructuur te beheren, of het nu gaat om apparatuurbeheer, gegevensbeveiliging, milieuduurzaamheid of productiviteit.

Wat houdt deze service in?

Dankzij de Xerox Device Agent (XDA), de lokale interface tussen de apparaten in het netwerk van de klant en de Xerox® servers, zorgt MPS samen met XPPS voor een constante bewaking van het machinepark en maakt het beheer op afstand van de aangesloten printers mogelijk, waardoor een maximale beschikbaarheid en een optimaal gebruik worden gegarandeerd. Systeembeheerders kunnen machines vanuit deze gecentraliseerde interface bedienen, waardoor de uitvaltijd korter wordt en de productiviteit van de gebruikers toeneemt.

Met de Fleet Management Portal (FMP) kunnen beheerders hun printers op afstand beheren of bestellingen en documenten + technische gegevens bijhouden. Het stelt Xerox-partners ook in staat om namens hun klanten in te grijpen via persoonlijke toegang.

Een S.P.O.C. (Specific Contact Person) bij de klant, die met name verantwoordelijk is voor het beheer van contracten en ondersteuning, kan de afnemer ondersteunen via speciale tools en specifieke kanalen.

Met het Analytics Dashboard-platform kan de S.P.O.C. op verzoek een uitgebreid rapport leveren over de gezondheid van het printerpark, het machinegebruik of de impact van printers op het milieu.

Welke voordelen kan een bedrijf uit dit aanbod halen?

Door het gebruik van bronnen te optimaliseren, zorgt XPPS voor de verlaging van de afdrukkosten. Door middel van on-demand rapportage helpt gebruiksanalyse bij het identificeren van mogelijkheden om uitgaven te verminderen en ongeautoriseerd gebruik te voorkomen.

      • Omdat gegevensbeveiliging een topprioriteit is voor Xerox, bevat de XDA-interface robuuste beveiligingsmaatregelen om gevoelige documenten te beschermen en naleving van R.G.P.D. te garanderen. Xerox ConnectKey®-oplossingen bieden geavanceerde beveiligingsfuncties om gegevens in elke fase van het printproces te beschermen.
      • Het programma richt zich op duurzaamheid door het energieverbruik en papierafval te verminderen. Dankzij analytische rapporten kunnen organisaties door verantwoord af te drukken niet alleen hun kosten verlagen, maar ook hun ecologische voetafdruk.
      • Het programma is vooral gunstig voor kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s), omdat het flexibele en uitbreidbare oplossingen biedt die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Hierdoor kunnen ze profiteren van dezelfde voordelen als grote bedrijven, zonder de kosten te hoeven dragen.

Onbetwistbare voordelen voor partners

Naast krachtige tools biedt het XPPS-programma een aantal voordelen voor partners, waaronder toegang tot trainingsbronnen, technische ondersteuning, marketingondersteuning en de nieuwste Xerox® technologische innovaties. Deze middelen stellen hen in staat toegevoegde waarde te leveren aan hun klanten en bedrijfsgroei te stimuleren.

Conclusie

XPPS is een allesomvattende oplossing die organisaties helpt hun afdrukinfrastructuur te optimaliseren, documentbeveiliging te verbeteren en kosten te verlagen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en duurzame praktijken blijft Xerox toonaangevend op het gebied van afdrukbeheer.